Φορτίστε το κινητό σας χωρίς καλώδια

Προσφέρετε στους πελάτες σας φόρτιση για όλα τα κινητά και ηλεκτρικές συσκευές

Ο πολλαπλός φορτιστής είναι η απόλυτη ανάγκη! 
Ξεχάστε το χάος με καλώδια και φορτιστές. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την έξυπνη άνεση ενός παγκόσμιου 7 σημείων
σταθμού φόρτισης!

Καινοτομία

Τώρα καινούργιο στην ευρωπαϊκή αγορά: χάρη στον καινοτόμο σταθμό πολλαπλής φόρτισης της Twister, η φόρτιση του κινητού σας τηλεφώνου είναι εύκολη - χωρίς την ανάγκη καλωδίου φόρτισης

Το πρόβλημα

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το κινητό σας τηλέφωνο, σπάνια έχετε μια μόνο φόρτιση της μπαταρίας καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και όσοι ταξιδεύουν πολύ πρέπει πάντα να έχουν μαζί τους ένα κατάλληλο καλώδιο φόρτισης. Σχεδόν κάθε συσκευή χρειάζεται τον δικό της προσαρμογέα φόρτισης - δεν υπάρχει ούτε ένα καλώδιο ούτε ένα φις γενικής χρήσης. Για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, μερικές φορές δεν υπάρχει εύκολη λύση. Έχουμε την έξυπνη λύση ...

Η λύση

Το νέο σύστημα από την Twister συνδυάζει έξι κλασσικές επιλογές σύνδεσης για κινητά τηλέφωνα σε μία συσκευή. Οι σύνδεσμοι βρίσκονται μέσα στο περίβλημα και μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά μέσω ενός τροχού λειτουργίας. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός: επιλέξτε το σωστό αντάπτορα, συνδέστε το κινητό τηλέφωνο, φορτίστε - τελειώσατε! Με τη "σωστή στροφή" έχετε πάντα τη σωστή σύνδεση στο χέρι.

  • Έξυπνος 7 σημείων σταθμός φόρτισης
  • Δεν υπάρχει καλώδιο 
  • LED ένδειξη για σύνδεση USB 
  • Συμπαγείς διαστάσεις: πλάτος 90mm x μήκος 106mm x ύψος 154mm
  • Περιλαμβάνει καλώδιο τροφοδοσίας, γερμανικό εγχειρίδιo 

360 ° - Περιστρεφόμενο

Τέλεια σχεδιασμένο: Με το νέο μας σταθμό πολλαπλών φορτίων, μπορείτε απλά να επιλέξετε την κατάλληλη σύνδεση για τη φόρτιση του κινητού σας τηλεφώνου ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το νέο σύστημα προσαρμογής 360 ° το καθιστά δυνατό. Οι τομείς εφαρμογής αυτού του καινοτόμου προϊόντος είναι ποικίλες: Όπου οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται, έρχονται μαζί, ταξιδεύουν. Όλοι έχουν τη δυνατότητα με το Twister να φορτίζουν το κινητό τους τηλέφωνο χωρίς καλώδιο.

Τα οφέλη του Twister:

• 6 διαφορετικοί προσαρμογείς για να διαλέξετε

• Πάντα η σωστή σύνδεση στο χέρι

• Γρήγορη φόρτιση του κινητού τηλεφώνου

• Πρόσθετη θύρα USB με LED ένδειξη

• Ενσωματωμένο τροφοδοτικό με καλώδιο 1,5 μέτρου και βύσμα EU

• Σταθερό και ασφαλές, χάρη στο αντιολισθητικό στοιχείο από καουτσούκ

• Διαστάσεις εξοικονόμησης χώρου, συμπαγείς και μικρές

• Βέλτιστη άνεση φόρτισης με εξαιρετική προστασία συσκευών

Μηχανισμοί ασφαλείας για την προστασία από την υπέρταση, τις υπερτάσεις ισχύος και τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές διασφαλίζουν την αξιόπιστη φόρτιση των smartphones, των tablets και άλλων συσκευών.

Ο νέος σταθμός πολλαπλής φόρτισης από την Twister - η τέλεια λύση για όλους!

Απλά σκεφτείτε πρακτικά 

Επιπλέον, ο σταθμός πολλαπλής φόρτισης είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένη θύρα USB. Αυτό δίνει στον χρήστη ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Με πρακτική ένδειξη LED για ενημέρωση της τροφοδοσίας.

Το ιδανικό διαφημιστικό μέσο

Προσαρμοσμένη επωνυμία: Τοποθετήστε το εμπορικό σήμα, το λογότυπο ή το όνομα της εταιρείας σας, καθαρά ορατά στο μπροστινό τμήμα του πολυφορτιστή. Μια έξυπνη λύση για όσους θέλουν να προωθήσουν έξυπνα την εταιρεία τους. Επειδή στον σημερινό κόσμο έχετε πάντα το βλέμμα το κινητό τηλέφωνο. 

Ο σταθμός πολλαπλής φόρτισης του Twister είναι επίσης ιδανικός ως δώρο. 

Ένα για όλους - χωρίς το χάος των καλοδίων

Οι προσαρμογείς παρέχουν την τροφοδοσία των κινητών τηλεφώνων. Ο πολλαπλός σταθμός φόρτισης ενσωματώνει έξι διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας για να καλύψει το 90% των κινητών συσκευών στην αγορά. Είτε πρόκειται για λεπτό προσαρμογέα μικροφώνου είτε για βύσμα ευρείας καρφίτσας: Για τη φόρτιση του κινητού σας τηλεφώνου με το σταθμό πολλαπλών φορτιστών Twister δεν απαιτείται επιπλέον καλώδιο φόρτισης!

Σχεδόν όλα τα τηλέφωνα και τα smartphones μπορούν να λειτουργούν με το σταθμό πολλαπλής φόρτισης Twister:

• Όλες οι γενιές iPhone της Apple 4 έως 10, καθώς και τα iPads της Apple

• Όλα τα μοντέλα της Samsung, όπως το Samsung Galaxy ή το Samsung S GH

• Άλλοι κατασκευαστές όπως το Vivo, το HTC, η SONY και πολλά τηλέφωνα Android

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:

Είσοδος: 110-240V AC / 50-60Hz / 0.35A

Έξοδος: 5V DC / 2.1A

Σύνδεση: 1 φορά US B τύπου C

Διανομή

Ένας σταθμός πολλαπλής φόρτισης που περιλαμβάνει ενσωματωμένο

τροφοδοτικό 1,5 μέτρου καλώδιο και βύσμα EU. Γερμανικό εγχειρίδιο οδηγιών.

Πιστοποιητικά & Ασφάλεια προϊόντων

Η ασφάλεια της συσκευής και του προϊόντος είναι εγγυημένη. Ως διανομέας έχουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τα πιστοποιητικά είναι σημαντικά για το εμπόριο στην αγορά της ΕΕ, έτσι ώστε τα πάντα να λειτουργούν ομαλά και το προϊόν μας να μπορεί να πωληθεί. Ως εκ τούτου, ως πελάτης μπορείτε να βασιστείτε στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία του Multi-Twister.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία SENA ιδρύθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και είναι η παλαιότερη εμπορική εταιρεία παροχής προϊόντων υγιεινής σε επιχειρήσεις εστίασης, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως βιομηχανίες, εργοστάσια, γραφεία.
H SENA διαθέτει γραφεία και αποθήκες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη καθώς και πανελλαδικό δίκτυο διανομής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ